Autovehicule – Levis Automobile

Autovehicule

Punem întotdeauna calitatea pe primul loc în ceea ce privește produsele noastre. Alături de calitate, profesionalismul serviciilor oferite este recomandat de clienții noștri din toată țara. Toate acestea se regăsesc în bucuria și satisfacția clienților care achiziționează de la noi și rămân plăcut surprinși de ceea ce li se oferă.

Meniul următor vă prezintă o gamă variată de autoturisme și autoutilitare, finantabile leasing. Explorând această pagină, veți găsi toate ofertele noastre disponibile. Ofertele noastre conțin poze numeroase și diversificate, precum și detaliile tehnice și financiare ale autovehiculelor.

Rezervarea

Mașinile marcate cu „Rezervat” sunt mașinile pe care clienții noștri le-au rezervat in baza unei sume de avans. Clienții dornici să rezerve mașina dorită pot solicita acest lucru colegilor noștri, pe mail sau telefonic. Suma de avans se încasează prin virament bancar, în baza unei facturi emise de Levis Automobile. Valoarea sumei de avans se stabilește în funcție de valoarea mașinii. Odată plătită această sumă de avans, mașina rămâne rezervată pentru client timp de doua săptămâni, timp în care se rezolvă toate formalitățile. La predarea mașinii, clientul va primi suma de avans pentru rezervare în contul personal/al firmei.

Vandute

Mașinile marcate cu „Vândut/Vândută” sunt mașinile pe care clienții le-au achiziționat de la noi. Accesând oricare dintre oferte, veți regăsi informații cu privire la detaliile tehnice ale autovehiculelor și poze cu acestea.

Garanția Calității – prioritatea numărul 1 în căutarea produselor viitorului!
Noi o oferim deja … Profitați ACUM!

Levis Automobile – Garantia Calitatii!