levisautomobile-logo

Cel mai mare parc de autoutilitare din Cluj-Napoca. Garanție-Finanțare.

Despre Noi – Levis Automobile

Bine ati venit!

Echipa Levis Automobile vă ajută încă din 2010 să vă achiziționați autovehiculul rulat potrivit. Dragostea și pasiunea pentru mașini, echipa noastră plină de entuziasm și atentă la cele mai mici detalii, precum și peste 10 ani de experiență la cel mai înalt nivel vă garantează că veți face o alegere bună. Toate autoturismele și autoutilitarele rulate, comercializate de noi, se încadrează în cele mai înalte standarde, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Recomandările clienților și cuvintele de laudă despre noi și serviciile noastre ne îndeamnă să continuăm să oferim întotdeauna ceva superior.

Garanția kilometrilor

Noi garantăm numărul de kilometri juridic, pe factură și în contractul de vânzare-cumpărare. Toate autoturismele și autoutilitarele pe care clienții le cumpără de la noi sunt întreținute doar la reprezentanță, cu reviziile la zi, astfel încât dumneavoastră să nu mai aveți nicio grijă, doar să vă bucurați de noul autovehicul achiziționat.

Venind în întâmpinarea clienților noștri, am pregătit atât o variantă de plată „cash”, cât și în sistem „leasing” (financiar și operațional) sau credit auto – prin „Cetelem” si „TBI Bank”.

Întrebări și Sugestii

Așteptăm întrebările și sugestiile dumneavoastră despre noi și serviciile noastre. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la telefon, pe e-mail sau folosind formularul de la secțiunea Contact. Unul dintre consultanții noștri vă va contacta în cel mai scurt timp.

Echipa Levis Automobile

levisautomobile_member

Levente Maior

levisautomobile_member

Călin Rotar

levisautomobile_member

Szilard Fabian

levisautomobile_member

Lavinia Chifor