Despre Noi – Levis Automobile

Bine ati venit!

Echipa Levis Automobile vă ajută încă din 2010 să vă achiziționați autovehiculul rulat potrivit. Dragostea și pasiunea pentru mașini, echipa noastră plină de entuziasm și atentă la cele mai mici detalii, precum și peste 10 ani de experiență la cel mai înalt nivel vă garantează că veți face o alegere bună. Toate autoturismele și autoutilitarele rulate, comercializate de noi, se încadrează în cele mai înalte standarde, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Recomandările clienților și cuvintele de laudă despre noi și serviciile noastre ne îndeamnă să continuăm să oferim întotdeauna ceva superior.

Garanția kilometrilor

Noi garantăm numărul de kilometri juridic, pe factură și în contractul de vânzare-cumpărare. Toate autoturismele și autoutilitarele pe care clienții le cumpără de la noi sunt întreținute doar la reprezentanță, cu reviziile la zi, astfel încât dumneavoastră să nu mai aveți nicio grijă, doar să vă bucurați de noul autovehicul achiziționat.

Venind în întâmpinarea clienților noștri, am pregătit atât o variantă de plată „cash”, cât și în sistem „leasing” (financiar și operațional) sau credit auto – prin „Cetelem” si „TBI Bank”.

Întrebări și Sugestii

Așteptăm întrebările și sugestiile dumneavoastră despre noi și serviciile noastre. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la telefon, pe e-mail sau folosind formularul de la secțiunea Contact. Unul dintre consultanții noștri vă va contacta în cel mai scurt timp.

**Opel Vivaro**

Opel Vivaro

Am cumpărat de la Levis Automobile, un Opel Vivaro la un preț corect, fără să o testăm în prealabil, așa cum au făcut și alți clienți. Suntem foarte încântați atât de mașină, cât și de Levi. Sunt șanse foarte mari ca următoarea mașină să o cumpărăm tot de la el. Absolut niciun reproș!

Ștefan George

**BMW Seria 5 520D**

BMW Seria 5 520D

La câte review-uri (pe bună dreptate) de 5 stele are Levis Automobile, nici nu cred că mai are rost să mai scriu și eu, dar mă simt obligat să spun și altora despre ei.

Pe scurt

> Foarte serioși
> Ușor de lucrat cu ei
> Eficienți
> De încredere

Plus, am impresia că aduc doar mașini de calitate.

Cred, sincer, că este foarte greu să păstrezi calitate la produse și servicii într-un astfel de business, dar văd că cine vrea, poate face asta.

Recomand.

Radu Bălaș

**Renault Trafic**

Renault Trafic 2014

Totul ireproșabil. Am achiziționat o mașină căreia nici cel mai mare cusurgiu nu ar fi reușit să-i găsească un cusur!

Mulțumim, Levi!

Cristina Gutău
**Renault Trafic L2H1**

Renault Trafic L2H1

Foarte buni băieții ăștia 🙂)

Un Renault Trafic am luat. E prima mașină cumpărată doar din poze , fără să ajung să văd cum e în realitate. Am trimis un șofer și a adus-o acasă.
Totul a fost cum am vorbit și cum am văzut!
Aș cumpăra zilnic o mașină de la ei 🙂)
Recomand 100%…

Gicu Lupu

**Volkswagen T5 Caravelle**

Volkswagen T5 Caravelle

Din experiența mea/ achiziție VW Caravelle de la Levis Automobile pot să scriu următoarele: sunt foarte serioși și sinceri, asigură tot suportul necesar pentru ca achiziția să se desfășoare în condiții cat mai bune, pozele sunt conforme cu realitatea. Garanția tehnică și cea juridică acordată nu pot decât să bucure viitorul proprietar. Personal, am cumpărat Caravelle-ul doar văzând pozele. A fost achitat integral, iar livrarea am dorit-o abia după o săptămână pe platformă, deoarece nu aveam timp să ajung la Cluj, chiar dacă îmi doresc să-l cunosc pe Dl. Levente. Acum „stau la rând” pentru o altă mașină. Pe scurt „dai un ban, dar știi că face”!

Ionut Cristian Vasile

**Volkswagen Jetta Hybrid**

Volkswagen Jetta Hybrid

Foarte profesioniști.
Mașini de calitate la prețuri bune.
Recomand !

Marius Tulpan
** VW Golf 7 **

Volkswagen Golf 7

Am cumpărat recent un VW Golf 7 pe care l-am văzut doar când l-am ridicat. Arată asa cum a fost prezentat. Unde este profesionism, seriozitate, este și reușită. Mulțumesc, Levis!

Stetiu Petru-Constantin

** Opel Insignia SW **

Opel Insignia SW - 2012

Recomandăm cu mare încredere ! Servicii de calitate, seriozitate, promptitunde. Mulțumesc pentru că, datorită vouă, am mașina mult visată!

Lucian Nistor

** Ford Transit T350 **

Ford Transit T350

Profesionalism și seriozitate! Recomand cu încredere!

Coza Denis