Întrebări Frecvente - Levis Automobile

Întrebări frecvente

Vehiculele noastre rulate vin însoțite de o garanție de până la 12 luni, garanție care se acordă pentru motor și cutia de viteze.

Absolut, încurajăm toți clienții să programeze un test drive pentru a se asigura că vehiculul ales corespunde așteptărilor și nevoilor afacerii lor.

Pentru persoanele juridice, este necesară prezentarea certificatului de înregistrare a companiei (CUI), a actului constitutiv și a unei procuri, dacă reprezentantul legal nu este prezent. De asemenea, va fi nevoie de un act de identitate valid al persoanei care efectuează tranzacția.

Da, colaborăm cu mai multe instituții financiare pentru a oferi soluții de finanțare flexibile. Puteți opta pentru accesarea unei finanțări de tip leasing financiar sau pentru obținerea unui credit auto.

Fiecare vehicul este supus unui proces riguros de inspecție tehnică efectuat de mecanici certificați. Acesta include verificarea detaliată a motorului, transmisiei, sistemului de frânare, suspensiei și a altor componente vitale.

Oferim o perioadă de grație de 14 zile în care puteți returna vehiculul în cazul în care constatați că acesta nu îndeplinește standardele cerute sau promise. Condițiile impuse sunt acelea ca mașina să nu fi suferit deteriorări sau avarii între timp și să aibă același număr de kilometri ca la momentul achiziției.

Avem o gamă diversificată de autoutilitare rulate, precum vehicule de dimensiuni și volume mici și mari, frigorifice, basculabile și carosate. De asemenea, avem în portofoliu și o selecție de autoturisme. Prin aceasta, încercăm să satisfacem o varietate de nevoi și bugete ale companiilor.

Fiecare vehicul din oferta noastră poate fi însoțit de un plan de service în format electronic sau în format fizic, plan care poate include informații despre întreținerea efectuată și/sau posibile reparații majore.

Levis Automobile: Din 2010, alături de tine în alegerea mașinii potrivite. Experiență, calitate și recomandări solide. Simplu și de încredere.
© 2010 - 2023 Toate drepturile rezervate Levis Automobile. Website realizat de Baboon