levisautomobile-logo

Cel mai mare parc de autoutilitare din Cluj-Napoca. Garanție-Finanțare.

Termeni și condiții

Vă mulțumim că ne vizitați!

Prezentul document (Termeni și condiții) prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a website-ului www.levisautomobile.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare. Acest lucru implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere dintre parți.

Levis Automobile își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă.

Răspundere

Echipa Levis Automobile depune eforturile necesare pentru ca informaţiile oferite pe website-ul www.levisautomobile.ro să fie corecte şi actuale. Levis Automobile nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele erori/omisiuni pe care acestea le-ar putea conţine.

Utilizatorii, care solicită achiziţionarea produselor şi serviciilor Levis Automobile publicate pe site, ne pot contacta telefonic sau pe mail. Numerele de telefon, adresa de e-mail şi formularul de contact sunt afişate in secţiunea Contact. Oferim suport şi informaţii asupra disponibilităţii produselor şi serviciilor, a ofertelor comerciale în vigoare sau a condiţiilor contractuale.

Vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Levis Automobile SRL îşi rezervă dreptul de a actualiza, în orice moment şi fără preaviz, conţinutul şi structura website-ului www.levisautomobile.ro.
Levis Automobile SRL îşi rezervă dreptul de a modifica, în orice moment şi fără preaviz, conţinutul şi structura website-ului www.levisautomobile.ro.
Levis Automobile SRL îşi rezervă dreptul de a şterge în întregime sau parţial conţinutul unor informaţii din structura website-ului www.levisautomobile.ro.

Garanţia Tehnică a Autovehiculului

Levis Automobile SRL acorda Garanție Tehnica – conform Certificatului de Garanție – pana la 12 luni de zile, autovehiculelor comercializate care au pana in 150.000 km rulați. La masinile care au peste 150.000 km rulați nu se acorda Garanție Tehnica. Garanția Tehnica se acorda doar cand autovehiculul este achizitionat la pretul afisat in anunt. Orice negociere a pretului afisat in anunt atrage dupa sine renuntarea la garantia tehnica oferita de Levis Automobile SRL.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului  este proprietatea Levis Automobile SRL și este protejat de legislația României. Levis Automobile SRL este autorul site-ului www.levisautomobile.ro şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Drepturile legale sunt aplicate conform legislaţiei române şi internaţionale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustraţii, fotografii, clipuri audio/video si altele, sunt proprietatea sau sunt licenţiate de Levis Automobile pentru a fi folosite.

Vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Conţinutul site-ului www.levisautomobile.ro, integral şi/sau parţial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat sau revândut. Conţinutul site-ului www.levisautomobile.ro nu poate fi exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al companiei noastre.

În cazul unor eventuale conflicte între Levis Automobile SRL și utilizator, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabila. Acest lucru se va realiza contactând compania pentru conciliere amiabilă. Dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, pe teritoriul României, în conformitate cu legile în vigoare.

Efectuarea Plăților/Curs de Facturare

Plata autovehiculelor către Levis Automobile se efectuează prin virament bancar, pe baza facturii emise de către Vânzător. Toate plăţile vor fi efectuate în RON la cursul de schimb valutar RON/EURO stabilit de către Vânzător în ziua facturării, la cursul de vânzare Banca Transilvania.

Link-uri către și de pe website-urile terțelor părți

Levis Automobile nu îşi asumă nici o răspundere pentru conţinutul website-urilor terţelor părţi pentru care există link-uri pe www.levisautomobile.ro. Utilizarea acestora atrage părăsirea website-ului www.levisautomobile.ro şi se face pe propria răspundere a utilizatorului.